Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Nádherná novostavba RD blízko Zvolena, obklopená prírodou

Cena:
323 000,00 €
Kraj:Banskobystrický kraj
Okres:Zvolen
Obec:Breziny
Ulica:
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:4
Úžitková plocha:260 m2
Plocha pozemku:561 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:áno
Parkovanie: Garáž
 
ID inzerátu:3025

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam Vám na predaj nádhernú novostavbu rodinného domu 10 km od mesta Zvolen, v obci Breziny (do ZV sa dostanete max. do 10 minút autom). Tento rodinný dom sa nachádza na novovybudovanej ulici, časť Bodliaky, kde sú už postavené obývané nové rodinné domy, ale aj ďalšie, plánované, ktoré sa idú stavať. Ulica je slepá a cesta je už v podobe osadených obrubníkov a nového verejného osvetlenia. Rodinný dom mi viac pripomína bungalov (z dôvodu, že všetky obytné miestnosti a priestranná terasa je na jednom podlaží). Klasický bungalov to ale nie je, z dôvodu, že na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza priestranná dvojgaráž a technická miestnosť a po schodisku prídete do obytnej časti domu. Dom je veľmi dobre dispozične riešený, je priestranný, s obrovským presvetlením veľkými sklami z viacerých strán, s výstupom na terasu z obývačky spojenej s kuchyňou a výstup na terasu je aj s jednej spálni. Z kuchyne je výstup aj na balkón, smerom do ulice.
V obytnej časti sa nachádza: chodba, voľný priestor nad schodiskom, ktorý môže slúžiť ako galéria, alebo ďalší odkladací priestor, kuchyňa spojená s obývačkou s predprípravou na krb, kde hneď pri kuchyni je aj špajza (komora s oknom), 3 samostatné izby, práčovňa s WC, priestranná kúpeľňa s ďalším WC s oknom, samostatný šatník alebo sklad.
Nehnuteľnosť je murovaná - vrch je tehlový, spodná časť je DT plus betón, okná sú plastové, trojsklo, tmavo šedé, kúrenie podlahové - elektrická rohož, strešná krytina je betónová krytina KMB Beta, strecha je sedlová s krovom, verejný vodovod, elektrika 220-400V, kanalizácia do žumpy 10m3. Spodná časť domu je zateplená styrodurom, vrchná polystyrénom. Vrch má zateplené aj priamo vnútro tehly a to sklenou vatou - spodná rada a vrchná rada.
Výmera pozemku je 561m2, výmera nehnuteľnosti: 1. nadzemné podlažie 77m2 - dvojgaráž, technická miestnosť, schodisko, obytná časť - 2. nadzemné podlažie má 140m2 + terasa a balkón.
Rodinný dom je na krásnom mieste, kde v okolí je nádherná príroda. Výhľady na čistú prírodu sú úžasné na všetky strany. Orientácia svetových strán je dokonalá. Na sever sú len technické miestnosti. Nehnuteľnosť je v štádiu dokončovania, predáva sa v holodome - prípadne v štandarde, po dohode s majiteľom. Prístupová cesta je so zriadením vecného bremena právo prechodu. Obec Breziny je síce menšou obcou, ale zato v krásnom prostredí kde dostupnosť do mesta je veľmi dobrá. V blízkosti sa nachádzajú vedľajšie obce ako je Podzámčok, Ostrá lúka, Dobrá Niva, mesto Zvolen je v dosahu 10 km. Ohľadom ďalších informácii o danej nehnuteľnosti a dohodnutie obhliadky ma môžete kontaktovať kedykoľvek 24/7. Teším sa na Vaše kontaktovanie. Domček je nádherný, v krásnom prostredí plnom kľudu, s rýchlou dostupnosťou do ruchu mesta.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 3025
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649

Maklér:

makler
Maklér:Katarína Kubincová
Telefón:0907 842 785
E-mail:katrin.kubincova-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.